Rens av sengemadrasser og båtmadrasser. 

En økning i helseplager som feks. astma, eksem, høysnue og allergier har gjort regelmessig rengjøring av madrasser både hjemme og i båten, viktigere enn noen gang.

Vi benytter et unikt system, som består av luftrens og ozonrens. Vitenskapelig bevist, kjemikaliefri rengjørings-prosess, utført hos oss, på soverommet eller i båten, som dyp-renser og fjerner 99,9% av all kontaminasjon fra madrasser og sengetøy.

3 gode grunner:

 

1. Du eller noen i din familie kan lide av astma, allergier eller hudproblemer. Svært mange av de som plages er allergiske mot avfallsstoffene som feks. midd og middens avføring i madrassen.

 

2. Du er gravid eller nettopp fått en baby eller har små barn som du ønsker skal få sove i en ren seng. Skjerming av barnet mot disse avfallsstoffene kan bidra til å forhindre astma og allergiplager senere i livet.

 

3. Du er opptatt av hygiene og renslighet og ønsker ganske enkelt å sove i en virkelig ren og frisk seng.

 

 

 

Problemet  

Menn, kvinner og barn tilbringer en tredjedel av sitt liv sovende på madrasser som kan være ekstremt skitne. Som en følge av dette, utgjør de en potensiell fare for helsen. Dette kan være tilfelle uansett om madrassen er noen måneder eller flere år gammel.

Bildet illustrerer avfallstoffene (kontaminasjonen) vi fjernet fra en ”gjennomsnittelig” madrass. Noen av de mange potensielt farlige organismene funnet i dette avfallet inkluderer husstøvmidd, døde midd, middens avføring, bakterier, virus, sopp og rester av råtnet tørr hud (flass).

 

Et laken vil ikke beskytte mot denne type skitt og møkk som langt på vei består at mikropartikler. Et laken beskytter faktisk like lite mot denne type partikler som et fiskegarn vil beskytte mot sand. En hver kroppsbevegelse i sengen vil virvle opp midd og middens avfallstoffer og madrassen funger som en "belg" og blåser avfallsstoffene inn i munn, nese og øyne samt at de legger seg på huden.

 

Om midd...

Middene er 0,2 til 0,3 mm lange. De har åtte bein og er i slekt med edderkopper og flått. En midd lever opp til en måneds tid men hunnen legger 20-30 egg av gangen.
For husstøvmidd utgjør madrassen det perfekte miljø. Midden trives i temperaturer over 20 grader med en relativ fuktighet på mellom 60-80%. Dette er omgivelser som nesten alltid finnes i madrassene du og din familie sover på hver eneste natt.

 

Bakterieinfisert flass fra deg og dine kjære gir midden en rik næringskilde. Deres reproduksjonsrate er svært høy og ”naturlige” fiender finnes ikke. Opp til 2500 midd er blitt funnet i et gram med støv. Dette innebærer at det kan være opp til to millioner midd i en dobbelmadrass! Hver midd “går på do” 20 til 30 ganger hver dag og i middens avføring finnes allergenene mange av oss reagerer på. Disse kan angripe slimhinner i nese, hals og lunger. Når du beveger deg i sengen, virvles disse allergenene opp i luften og pustes inn lettere. Dette stimulerer immunforsvaret og kan utløse symptomer på astma og allergiske plager.

"Dust Mite proteins have been implicated as a predominant cause of the current increase in asthma prevalence. Recent advances in the understanding of these allergens have vastly increased the potential for more effective treatment and prophylaxis. In the absence of vaccines, environmental controls aimed at allergen avoidance are currently the best defense against the disease.“
STEPHEN A. BRUNTON and RICHARD L. SAPHIR Stamford Hospital, Stamford, Connecticut and Mount Sinai School of Medicine, New York

 

Andre avfallsstoffer i madrassen...

Bakterier og virus. Medlemmene av denne klassen av mikroorganismer er patogener som kan forårsake infeksjoner, feber og andre symptomer (noen av dem er Micrococcus, Staphylococcus, Enterococcus, Psuedomonads, Bacillus, Fel d1, Can F1 og Coliforms). Noen typer bakterier er blitt mer aggressive de siste årene og mange av dem er farlige for helsen. I enkelte tilfeller er de blitt resistente mot antibiotika.

 

Sopp og mugg (sporer). Noen av disse sporene kan forårsake svært alvorlige allergiske reaksjoner (dette inkluderer f.eks Asperigillus, Rhizopus, Alternaria, Geotrichum og Cladosprium). Dette er spesielt viktig å tenke på i båten din.

 

 

Rester av tørr hud (flass). Den menneskelige kroppen avgir så mye som 1.5 gram hud daglig, mer enn et halvt kilo hvert år. Personer med psoriasis avgir vanligvis en del mer. Mye av denne huden ender opp i madrassen og blir grobunn for bakterier, blir harskt og forårsaker en vond lukt. Dette er den kjente "soveromslukten".

 

 

Annet innhold. Dette inkluderer salt fra svette, tørket urin, tørket sperma og andre kroppsvæsker.

 

 

Og fra dine kjæledyr... Hvor mange av oss vasker husdyr like godt som oss selv? Der hvor husdyr sover eller leker i en seng, tilfører de mange forskjellige mikroorganismer, gjerne fra svært uhygieniske steder utendørs.

 

 

Løsningen

Hygiene og allergiproblemer kan bare løses ved å fjerne årsaken. Vi bruker et vitenskapelig testet system som fjerner både årsaken og rengjør samtidig madrassen hygienisk uten bruk av kjemikalier. Vi kan også identifisere og behandle andre områder i hjemmet hvor husstøvmidd kan forårsake problemer. NB! Eventuelle flekker på madrassen blir ikke fjernet med denne metoden.

Hvordan vi gjør det.

Fase 1
Ved å benytte vårt system, gjør vi i realiteten flere prosesser samtidig. Munnstykket på maskinen genererer høyfrekvente bølger som pulveriserer og løsner støvpartikler, skitt og middens ekskrementer inne i madrassen. Dette blir så fjernet med utstyr som har et spesielt HEPA filter som fanger 99.99% av alt som suges inn.

  

 

Fase 2
Ved å benytte vårt system, steriliserer vi madrassen gjennom ozon-rensing som dreper mikroorganismene. Ozon blir også brukt til å fjærne lukt og gasser.

 

 

Fase 3
Til slutt kjører vi igjennom fase 1 igjen for å fjærne rester av midd som ozonbehandlingen har drept.

 

 

 

Bestill gratis behovsanalyse hos oss i dag.

Se også info her: Wikipedia og Helsenett 

 

Priser:

1 stk madrass  990,- inkl mva      BESTILL NÅ
Madrass nr: 2 og oppover  450,- inkl mva     
Komplett dobbeltseng (2 madrasser og overmadrass)  1690,- inkl mva
Hjembesøk  etter avtale
Oppstart, alle puter/madrasser                                       600,- inkl mva      BESTILL NÅ
Båtputer  600,- inkl mva 
Båtputer fra pute nr: 2 og oppover  250,- inkl mva

 

Rens av tepper: 

Sallongtepper håndknyttede, stk/m2                                 4500,-/850,-
Vegg til vegg tepper, pr m2 350,-
Sallongtepper vanlige, stk 3000,-
Møbler sallong puter pr seteplass 1500,-
Møbler spisestue pr sete. 350,-
Oppstart/oppmøte etter avtale